2 Temmuz 2014 Çarşamba
çakma mangolia
Muhallebisi icin:
Bu malzemeleri ocağa alıp kaynayıp kalınlaşana kadar karıştırıyoruz. Ocaktan alınca biraz ılıdıktan sonra bir paket krem şanti ekleyip mixerle çırpıyoruz. Daha sonra kuplara pay ediyoruz ikişer kaşık.
Ben araya burçak biskuvi parçaları koydum. Siz dilerseniz evdeki bayatlamış kek yada biskuvileri koyabilirsiniz. Bebe bisküvilide güzel olur.
Araya dilediginiz meyveleri dizebilirsiniz. Zevkinize göre ayarlayın :)
(Yemek fotoğrafçısı olmaya niyetlendimm :) )
Çok hafif bi tatlı. Ve tabi malum platon sütlü tatlıları sever, sütlaçı en bi çok sever. Ben bi gidiyim sütlaç yapmayı ögreniyim. :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder